Jori Otsa & Mah’Orkka – Harbor Georg (Vinyyli-LP)

34.00 

 1. Vait on huulet
 2. Ilta redillä
 3. Mustanmeren valssi
 4. Äidin sydän
 5. Saarenmaan valssi
 6. Voiko koskaan tulla toista
 7. Kesäyö
 8. Venezuela
 9. Yksi ruusu on kasvanut laaksossa
 10. Hyvää yötä
 11. Kun päättyy työ
 12. Kalastajan laulu
 13. Leningrad
 14. Harbor Georg

Kuvaus

Jori Otsa & Mah’Orkka – yhtye tul­kit­see legen­daa­ri­sen viro­lai­sen lau­la­jan Georg Otsin levy­lau­lu­jen upeim­pia ja kau­neim­pia iki­vih­rei­tä, sekä mui­ta unoh­tu­mat­to­mia slaa­vi­lai­sia sävel­miä ja oman kynän tuo­tok­sia venä­läi­sin perin­ne­soit­ti­min.
Orkes­te­ri on perus­tet­tu mar­ras­kuus­sa 2018 aja­tuk­se­na, että nämä unoh­tu­mat­to­mat lau­lut on tuo­ta­va pois pölyt­ty­neis­tä levy­hyl­lyis­tä elä­vi­nä lau­lui­na sin­ne min­ne ne todel­li­suu­des­sa kuu­lu­vat ja mis­sä kan­sa on, eli kan­san­kup­pi­loi­hin, pubei­hin, pie­niin tiloi­hin – mis­sä iki­nä ihmi­siä on.
Orkes­te­rin kah­ta aikai­sem­paa koko­pit­kää albu­mia on kii­tel­ty niin musiik­ki­toi­mit­ta­jien, krii­ti­koi­den kuin ylei­sön­kin tahol­ta yli gen­re­ra­jo­jen.

Kun mur­he val­taa mie­len tai onni hipai­see, saa tämä per­soo­nal­li­nen orkes­te­ri bala­laik­ko­jen, har­mo­ni­kan ja upean inten­sii­vi­sen lau­lun kera kuu­li­jan­sa kos­ket­ta­val­le aika­mat­kal­le men­nee­seen, jos­ta ei kai­hoa ja loh­tua puu­tu.

Jori Otsa & Mah’Orkka
Jori Otsa – lau­lu
Rolf Stors­jö – har­mo­nik­ka
Kari Har­tik­ka – pri­ma­ba­la­laik­ka
Turk­ka Wahlbäck – kont­ra­bas­so­ba­la­laik­ka

Jori Otsa & Mah’Orkka orkes­te­rin koti­si­vuil­le täs­tä